Welcome to Moods skincare Spa & Wellness | custom made skincare | Gua Sha massage scrapers en rollers | Aromatherapy Consults

Over mij

Moods is persoonlijke, luxe, botanische huidverzorging. Opgericht in 2008 met ateliers in Nederland, de Italiaanse en Franse Rivièra. Esthetische producten maken met een passie voor design, botanica, bloemen, kruiden, kristallen en mineralen. Met het grootste respect voor de natuur kopen we ingrediënten van de hoogste kwaliteit eerlijk en duurzaam in.

Moods gaat over het zorgen voor jezelf, lichaam, geest en ziel. We moedigen je graag aan om een ​​moment van welzijn voor jezelf te creëren - ook al is het klein - in het dagelijks leven. Onze spa huidverzorgingsproducten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en een extra magisch vleugje edelsteenelixer. We bieden op maat gemaakte spa-producten samen met verschillende rollers en Gua Sha-gezichtsmassage tools.

Over mij en mijn Flowerlab: Mijn naam is Bernadette. Ik ben ongeveer 15 jaar geleden begonnen met aromatherapie. Ik ben echt gefascineerd door de kracht van de natuur. Naast etherische oliën werk ik ook met fytotherapie (planten en kruiden) en edelstenen. Als klinisch gecertificeerde aromatherapeut bied ik ook huidverzorgings- en levensstijl consulten aan.

De naam 'Moods' heeft betrekking op onze gemoedstoestand, onze emoties en hoe de kracht van de natuur je welzijn op een zeer krachtige en positieve manier kan beïnvloeden.

Het zeepaardje in ons logo symboliseert de puurheid en balans van de natuur, wat erg belangrijk is voor onze producten.
Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft over onze producten en diensten. Heeft u een idee of verzoek, dan help ik u graag verder! info@moodsskincare.com